Topbanner

Privacy verklaring

Privacyverklaring

A Case of Nails respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen. We willen het winkelen bij A Case of Nails zo persoonlijk mogelijk maken, en maken doorvoor gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonlijke gegevens Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we uw gegevens voor nodig hebben:

- Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, event. btw nummer, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.
- Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen.
- Uw feedback helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
- We zullen soms uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, stuur dan een e-mail naar info@acaseofnails.nl

Terug
Televisie (468x60)
ACON ani3
Copyright © 2018 A Case of Nails / BeautyBuilding. Powered by Zen Cart