Topbanner

Verzenden & retouren

Verzendmethoden, verzendkosten etc

Beknopte Algemene Leveringsvoorwaarden:

- Levering uitsluitend na voorafgaande betaling via overboeking.

- Alle genoemde prijzen zijn in en exclusief BTW.

- Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen.

- Minimum orderbedrag is 25,00 ex BTW.

- De verzendkosten bestaan uit een bijdage in vracht-, verpakkings- en administratiekosten en bedragen 3,50. Verzending per DHL (normale zendingen; levertijd 2-3 werkdagen, zij leveren wel op zaterdag maar niet op maandag).

- Orders boven 100,00 ex BTW worden franco huis geleverd

- Verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de klant (tenzij het een fout van A Case of Nails/BeautyBuilding betreft)

- A Case of Nails/BeautyBuilding is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van de levertijd, wanneer het product niet voorradig is of de schuld aan derden te wijten is.

- Typefouten in de online catalogus, evenals wijzigingen in de afgebeelde artikelen, omschrijving, voorwaarden en prijzen zijn voorbehouden.

- Voor het opgeven van eventuele retourzendingen zijn wij telefonisch bereikbaar binnen de openingstijden op 058-2132399 of via onze mail. Buiten de openingstijden (zie onze website) kunt u mailen naar info@acaseofnails.nl.

Onze Complete Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Leeuwarden onder nummer 01105621. U kunt deze aldaar opvragen, of wij zenden u op verzoek een exemplaar toe.
Terug
Televisie (468x60)
ACON ani
Copyright © 2018 A Case of Nails / BeautyBuilding. Powered by Zen Cart